Топ 5 Ray-Ban стила слънчеви очила

Топ 5  Ray-Ban стила слънчеви очила

Като лидер за вдъхновение в категория очила, стиловете слънчеви очила Ray-Ban никога не остаряват. Слънчевите очила Ray-Ban са обичани от бунтари, рок-н-рол герои и холивудски звезди. Ray-Ban е известна като първата марка, която асоциира очилата с контракултурите и безвремието. Техните стилове са се развили, но емблематичният им вид винаги остава верен. Така че, ако сте в търсене на емблематична визия с Ray-Ban, разгледайте нашия списък с топ 5 стила слънчеви очила Ray-Ban.

#1 Слънчеви очила Ray Ban Aviators RB3025

Слънчевите очила Ray-Ban RB3025 Aviator разполагат със стоманена рамка с пълен ръб, която има мека регулируема подложка за носа и златни слепоочия. Голямата метална пилотна рамка олицетворява емблематичния вид на авиатора. Докато топлите метални цветове и новите избледняващи градиентни лещи предлагат защита срещу вредните UV лъчи. Този класически стил е за почти всяка форма на лицето и се предлага в три различни размера (55 мм, 58 мм и 62 мм)

 

#2 Слънчеви очила Ray-Ban Clubmaster RB3016

 
Слънчевите очила Ray-Ban RB3016 Clubmaster са с метална правоъгълна форма, обшита с пластмаса в горната част на рамката. Логото на Ray-Ban е подчертано върху слепоочията и за изключителен комфорт RB3016 Clubmaster разполага с регулируеми подложки за нос и пластмасови храмове. Лещите са устойчиви на надраскване и удар и имат 100% UV защита. Тези емблематични слънчеви очила се предлагат в два различни размера малки (49 мм) и големи (51 мм). Ray-Ban Clubmaster също се предлага в различни цветове и опции с поляризирани лещи.
 
 

 
Слънчевите очила Ray-Ban RB4340 Wayfarer са с най-разпознаваемите рамки в света. Комбинирайки традиционните и съвременни елементи, рамките с квадратна форма са изработени от най-гладкия ацетат. Плътно оцветените лещи придават изящен вид, като същевременно предпазва от вредни UV лъчи. 
 
 
Кръглите метални слънчеви очила Ray-Ban RB3447 са унисекс и с лека тръбна рамка с лещи в ретро стил. Известни със своите дефинирани кристални лещи и отчетлива форма, слънчевите очила RB3447 осигуряват 100% UV защита. Този стил е вдъхновен от контракултурата от 60-те години и е носен от емблематични музиканти като Джон Ленън, Ози Осбърн и Джанис Джоплин. Предлага се в различни цветове, вашата визия ще блести като знак за мир, захранван с цветя.
 
 
 
Слънчевите очила Ray-Ban Erika RB4171 се отличават както с класически, така и с ярки каучукови фасади, с метални храмове и накрайници за преливащи тон в тон. Кръглите извънгабаритни лещи осигуряват 100% UV защита, докато мекият мост добавя завършек към този стил, който е комфортен за повечето лица. Слънчевите очила Ray-Ban Erika се предлагат и в поляризирани лещи, които блокират 99% от отразената светлина за едно подобрено зрение.
Назад към всички статии
Здравейте!
С какво можем да бъдем полезни?
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Онлайн магазин от Stenik