За нас

Доброто представяне в света на бизнеса е важно за просперитета на всяка фирма. Корпоративният имидж и високата потребителска оценка са от значение за изграждането на дългогодишно доверие между търговеца и клиента. Коректност, професионализъм и разбиране - успехът лежи на тези ценности, а ние от Скай Оптик можем да Ви осигурим най-добрата консултация и решение на всеки проблем, свързан с очното здраве. 

История на компанията

Скай Оптик е динамично разрастващата се компания, която започва развитието си през недалечната 2015 г. Първият магазин отваря врати в град София, а в последствие обхватът на фирмата се разширява и още 15 търговски обекта в страната стартират своята дейност. Базирайки се на опита на специалисти в областта на очното здраве и поставените цели, Скай Оптик заявява своето заслужено място в корпоративния свят, отличавайки се на пазара със своята продуктова гама с над 8000 висококачествени продукта.

  Skyoptic

 

Различни успехи и постижения

Успехът се познава по доволните клиенти. Те са безспорното доказателство, че работата е добре свършена, а мисията изпълнена. От Скай Оптик сме горди да заявим, че с времето постигнахме много, а усърдната работа и нестихващата амбиция на всеки един член от екипа ни отведе там, където сме сега. Днес ние можем да се похвалим с:

  • Имиджа си на доверена оптика, в която предлаганите стоки са на най-високо ниво, а клиентът е винаги на първото място;
  • Екипът ни от квалифицирани и опитни служители, които ще Ви предложат адекватна консултация - офталмолози, оптици, оптометристи и продавач-консултанти;
  • Разнообразна продуктова гама, която прави разрешаването на всеки един проблем възможно;
  • Благотворителните си кампании за нуждаещите се хора, които организираме с цел да осигурим превенция на очното здраве и достъпно лечение на диагностицираните проблеми.

Погледнете на света с различни очи и се доверете на Скай Оптик - Вашият верен партньор в постигането на отлично очно здраве. 

Мисия и ценности

Стартирахме дейността си уверени и амбицирани да помагаме на хората, а през годините осъществихме целите, които си бяхме поставили. Към днешна дата, можем да се похвалим с високи успехи и все повече доволни клиенти, които избират да ни се доверят. При нас ще получите внимателно отношение и кореспондиращо с изискванията и възможностите Ви решение. Следвайки неотлъчно ценностите и бизнес философията си, нашият екип е в пълна готовност да Ви съдейства и помогне да откриете своето място в света на модата, също както и краткия път към здравето на Вашите очи. 

Нашите предимства

Ние сме екип от мотивирани специалисти в областта на очното здраве, които са напълно отдадени на своята професия. Готови сме да Ви съдействаме по всеки въпрос, свързан с избора на слънчеви и диоптрични очила, предлагайки Ви най-доброто възможно решение. Визията ни да предлагаме безплатна и безсрочна поддръжка за очилата закупени от нас е факт, който ни отличава от нашите конкуренти. Ниски цени, световно известни брандове и сертифицирани диоптрични стъкла Essilor - ако и за Вас безупречното изпълнение е на първо място, изберете ни. Ние ще оправдаем напълно Вашето доверие!

Колко магазина имаме в България

Към днешна дата имаме 15 физически магазина в няколко български града и 1 онлайн търговски обект. Можете да ни откриете в София, Стара Загора, Благоевград, Перник, Дупница, Кюстендил, Сандански, Гоце Делчев, Враца, Петрич и Плевен, а клиентите ни, които не живеят в някое от тези населени места, мога да пазаруват през нашата интернет платформа, където също е достъпно професионално консултиране.

Здравейте!
С какво можем да бъдем полезни?
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Онлайн магазин от Stenik