Промоция 1=2. Заплащате редовната цена на по-скъпия модел. Валидна до 30.06.2024г. Не важи за Ray-Ban!

Слънчеви Очила Dior

Пазаруване по
Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Отзиви на клиенти за слънчеви очила

Отзивите са събирани от наши клиенти както през уебсайта, така и офлайн, по имейл, социални мрежи и други подобни канали, и са 100% реални.

Christian Dior – в челните редици на луксозните слънчеви очила

Диор е една от най-популярните и предпочитани марки за дизайнерски слънчеви очила. Креативните дизайнери в областта на модата, които развиват и усъвършенстват непрекъснато новите модни колекции, целят да ви предоставят уникални и оригинални аксесоари.

Моделите на Dior притежават висока защита срещу вредното действие на ултравиолетовите лъчи. По този начин брандът предоставя възможност да бъдете едновременно елегантни и защитени. В изработката на най-новите колекции се използват последните технологии, а отношението към детайлите се характеризира с прецизност. 

Една от основните черти на този тип аксесоари, изработвани под името на световноизвестната луксозна марка е, че има както модели, които са за мъже или жени, така и унисекс такива, чиято универсалност ги превръща в предпочитан избор.

Най-поръчвани слънчеви очила Диор

Сред най-предпочитаните и поръчвани модели на Dior, чрез които можете да се откроите, са:

  • DIOR DIORBYDIOR 3F – 3YG/86 – това предложение на бранда можете да откриете в два цвята на рамката – розово и златисто. Те са с квадратна рамка, което ги прави подходящи за овално или кръгло лице, а стъклата в розов цвят ще ви накарат да изпъкнете;
  • DIOR ULTRADIOR SU – B0D2 – 65 – този дамски аксесоар е с квадратна златиста рамка и кафяв цвят на стъклата, който подобрява контраста и прави модела подходящ за шофиране и ежедневна употреба.

Разгледайте нашите предложения за слънчеви очила Dior, с които да излъчвате красота и стил, на достъпни цени.

Здравейте!
С какво можем да бъдем полезни?
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Онлайн магазин от Stenik