Промоция 1=2. Заплащате редовната цена на по-скъпия модел. Валидна до 30.06.2024г. Не важи за Ray-Ban!

Еднократни лещи

Филтри

Артикули 1-3 от 3

на страница
 1. Eднодневни контактни лещи Biotrue ONEday(30 лещи)
  Biotrue ONEday Biotrue ONEday(30 лещи)
  В наличност
  70,00 лв.
  Добави в любими
 2. Eднодневни контактни лещи Dailies AquaComfort Plus (30 лещи)
  Dailies AquaComfort Plus Dailies AquaComfort Plus (30 лещи)
  В наличност
  От 49,00 лв. Редовна цена 70,00 лв.
  Добави в любими
 3. Eднодневни контактни лещи Dailies TOTAL1 (30 лещи)
  Dailies TOTAL1 Dailies TOTAL1 (30 лещи)
  В наличност
  От 60,00 лв. Редовна цена 90,00 лв.
  Добави в любими
Филтри

Артикули 1-3 от 3

на страница

Защо да изберете еднодневни лещи? Ефективни ли са? Струват ли си? На всичко това отговорът ще откриете в следващите редове!

Характеристика на еднодневните лещи

Еднодневните лещи са сред най-търсените оптичните продукти през последните години заради практичността си. Те нямат нужда от специален режим на съхранение, не е необходимо почистване или грижа за кутийки и разтвори. Употребата им е истинско улеснение и перфектно се вписва в забързаното ежедневие на съвременните хора.

Правилна употреба

Еднократните лещи се слагат на сутринта и се изхвърлят на вечерта. Отличен избор са за хора, които имат нужда от тях само от време на време, или пък обичайно носят очила, но понякога искат да ги заменят с лещи. Този оптичен аксесоар ви осигурява несравнимо удобство и елиминира дискомфорта от намаляването на зрителното поле заради евентуалните рамки на очилата.

Еднодневните модели са сред най-продаваните и популярни продукти на всички световни оптични производители. Те са перфектен избор при пътуване, по време на шофиране, при спорт, както и когато искате да акцентирате върху специалната си визия и грим, които биха били скрити зад очила.

Видове еднодневни лещи

Еднодневните контактни лещи могат да са диоптрични. Можете да поръчате модел със съответния диоптър, коригиращ късогледство или далекогледство. Предлагат се и торични видове, разработени за корекция на астигматизъм. С тях си осигурявате ясен фокус на зрението в комфортна форма.

Еднодневните модели могат да имат и изцяло декоративен характер. Имате възможност да избирате сред разнообразие от цветни варианти, които ще ви помогнат да постигнете супер ефектна и впечатляваща визия. Някои от тях са предназначени за подчертаване на естествения цвят на окото. Те могат да направят синьото по-наситено, зеленото – по ярко и светло и т.н. При тъмни очи ефектът от тях не е особено забележим.

За очи с всички цветове обаче са подходящи покривните еднодневни лещи. С тях можете да се сдобиете с ириси с напълно различен от естествения ви цвят: сини, зелени, черни. А можете да експериментирате и да провокирате околните и с карнавални екстравагантни модели в червено, жълто, както и с такива, наподобяващи котешки, змийски поглед и т.н.

Препоръки при поставяне

Важно е да имате предвид, че при еднократните модели е важно да сте внимателни при слагането и свалянето. Трябва да става с чисти перфектно измити ръце, подсушени с кърпа без лесно отделящи се влакна. Това е важно за предотвратяване на риска от възпаления и раздразнение на очите.

Качествени еднократни модели от реномирани производители ще откриете в каталога на skyoptic.bg. Разгледайте предложенията ни и открийте неустоимите оферти с изгодни цени!

Здравейте!
С какво можем да бъдем полезни?
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Онлайн магазин от Stenik