Едномесечни контактни лещи

Филтри

Артикули 1-7 от 7

на страница
 1. Едномесечни контактни лещи TOTAL30 (1 леща)
  TOTAL30 TOTAL30 (1 леща)
  В наличност
  От 18,00 лв. Редовна цена 30,00 лв.
  Добави в любими
 2. Едномесечни контактни лещи Biofinity (1 леща)
  Biofinity Biofinity (1 леща)
  В наличност
  От 25,00 лв.
  Добави в любими
 3. Едномесечни контактни лещи ULTRA (1 леща)
  ULTRA ULTRA (1 леща)
  В наличност
  От 17,00 лв. Редовна цена 23,00 лв.
  Добави в любими
 4. Едномесечни контактни лещи SofLens 59 (1 леща)
  SofLens 59 SofLens 59 (1 леща)
  В наличност
  От 8,00 лв. Редовна цена 10,00 лв.
  Добави в любими
 5. Едномесечни контактни лещи PureVision (1 леща)
  PureVision PureVision (1 леща)
  В наличност
  От 19,00 лв. Редовна цена 23,00 лв.
  Добави в любими
 6. Едномесечни контактни лещи PureVision 2 HD (1 леща)
  PureVision 2 HD PureVision2HD (1 леща)
  В наличност
  От 19,00 лв. Редовна цена 23,00 лв.
  Добави в любими
 7. Едномесечни контактни лещи Air Optix plus HydraGlyde (1 леща)
  Air Optix plus HydraGlyde Air Optix plus HydraGlyde (1 леща)
  В наличност
  От 17,00 лв. Редовна цена 23,00 лв.
  Добави в любими
Филтри

Артикули 1-7 от 7

на страница

Контактните лещи са невероятна алтернатива на очилата, а едномесечните модели се отличават с изключителна практичност и създават несравним комфорт. Вижте повече за тях!

Приложение

Едномесечните лещи са показани за употреба в рамките на 30 дни. През този период е важно да се спазват стриктно изискванията за почистване и съхранение. Задължително е слагането и свалянето да се извършва с чисти измити ръце.

При някои от моделите след носенето им през деня се изисква да преседят в специалната си кутийка със специален разтвор за съхранение в продължение на поне 8 часа на денонощие. При други е позволено да се спи с тях. Но отново има максимален период на непрекъснато носене. Важно е подробно да се запознаете с указанията за употреба на избрания от вас едномесечен модел и да ги прилагате при всяко ползване.

Съхранение 

За разлика от еднодневните лещи, месечните изискват доста по-стриктна грижа, която при неспазване може да доведе до риск от възпаление на хората с чувствителни очи. Но пък в сравнение с дневните модели, тези, които се ползват в продължение на месец, са доста по-изгодни. При правилна употреба и съхранение едномесечните видове са евтин, надежден и удобен начин за коригиране на зрението.

Предимство

Лещите предлагат несравнимо удобство. С тях нямате ограничено зрително поле (дискомфорт, свързан с носенето на очила), няма риск от запотяване на стъклата при влизане в по-топло помещение (отново проблем, проявяващ се при носене на очила). С тях можете спокойно да шофирате, да спортувате, да носите слънчеви очила. А и са невидими – не променят визията ви. 

Видове

Едномесечните видове могат да са диоптрични и да предлагат корекция както на късогледство, така и на далекогледство. Предлагат се и торични – за астигматизъм, както и мултифокални – за пресбиопия (старческо далекогледство). Можете да поръчате и комбинирани, предлагащи грижа за два или повече различни проблема.

Който и вариант да изберете, бъдете безкомпромисни в грижите си за своите едномесечни лещи и те ще ви се отплатят с удобство и лекота по време на употребата си.

В онлайн магазин Skyoptic.bg, както и във физическите ни оптики в София и страната, ще откриете висок клас продукти за корекция на зрението. Тук можете да поръчате точните контактни лещи за вашите очи, както и да купите качествени аксесоари за тях: дезинфекциращи разтвори, кутийки за съхранение и др.

Работим с доказани производители, а сред реномираните марки, които предлагаме, са PureVision, Air Optic Plus, SofLens и др. При поръчка онлайн можете да разчитате на бърза доставка, която, при продукти за над 50 лв., е и безплатна.

Всеки месец в магазина ни ви очакват атрактивни промоции и неустоими отстъпки. Открийте изгодните ни оферти на достъпни цени!

Здравейте!
С какво можем да бъдем полезни?
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Онлайн магазин от Stenik