Промоция 1=2. Заплащате редовната цена на по-скъпия модел. Валидна до 31.07.2024г. Не важи за Ray-Ban!

Тримесечни лещи

Филтри

Артикули 1-1 от 1

на страница
  1. Тримесечни контактни лещи Optima FW
    Optima FW Тримесечни контактни лещи
    В наличност
    От 16,00 лв. Редовна цена 20,00 лв.
    Добави в любими
Филтри

Артикули 1-1 от 1

на страница

Икономични и практични, тримесечните лещи са много търсени и предпочитани от доста клиенти. Вижте повече за този продукт!

Защо да изберете тримесечни лещи?

Тримесечните контактни лещи са чудесна алтернатива на очилата. С тях получавате нужната корекция на зрението, която остава дискретна и на практика невидима. С този оптичен продукт си спестявате редица неудобства, които идват с очилата. Няма я ограничената от рамките видимост, няма запотяване на стъклата, няма зрителни измами от пречупването на светлината, няма дискомфорт и ограничения при различни спортове и при активно движение. Освен това не се променя естественото излъчване на лицето ви, а гримът и визията ви са толкова ефектни, колкото сте си ги представяли.

Поддръжка на тримесечни лещи

Тримесечните лещи се характеризират с най-голяма икономичност, тъй като можете да ги използвате цели 90 дни след отварянето. Те са качествени и издръжливи.

Много е важно обаче през този период да им осигурите правилната поддръжка и грижа. Точните инструкции, които се отнасят конкретно за вашия модел, ще видите в упътването на производителя, но основните принципи са общи за всички. Първостепенен сред тях е хигиената. Важно е да миете ръцете си преди всяко слагане и махане на лещите. От голямо значение е също спазването на препоръчителното време за носене през деня и дезинфекция през нощта. Дезинфекцията и съхранението стават само в специалните, предназначени за целта, кутийки и дезинфекционни разтвори. Кутийките не бива да се мият с обикновена чешмяна вода.

Друго важно условие за безпроблемното съхранение е да не се превишава тримесечният срок на употреба. Отново акцентираме върху факта, че 90-те дни се отчитат не според времето, през което сте ползвали лещите, а от отварянето на опаковката им.

Всички тези превантивни мерки са ключови за запазването на здравето и перфектното състояние на очите ви. Ако се неглижират обаче се появява риск от замърсяване и евентуални възпаления и инфекции.

Видове тримесечни лещи

Тримесечните лещи се предлагат в различни видове: с или без диоптър. Диоптричните варианти коригират късогледство и далекогледство. Можете да се доверите на този медицински продукт също за корекция на астигматизъм (торични модели), както и на пресбиопия (мултифокални видове). Атрактивни са и цветните предложения. С тях имате възможност да подчертаете естествения цвят на очите си, или напълно да го промените.

Качествени тримесечни модели от реномирани производители ще откриете на атрактивни цени в онлайн магазин Skyoptic.bg, както и на място във физическите ни обекти в София и страната. Изберете най-добрия за вас комплект с подходящия брой продукти и с индивидуално съобразени с вашите очи показатели!

Здравейте!
С какво можем да бъдем полезни?
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Онлайн магазин от Stenik