Разтвори за лещи

Филтри

Артикули 1-10 от 10

на страница
 1. Разтвор за лещи All in One Light 360 ml
  Разтвор за лещи All in One Light 360 ml All in One Light 360 ml
  В наличност
  25,00 лв.
  Добави в любими
 2. Разтвор за лещи All in One Light 100 ml
  Разтвор за лещи All in One Light 100 ml All in One Light 100 ml
  В наличност
  16,00 лв.
  Добави в любими
 3. Разтвор за лещи Oftyll MonoGreen 100 ml
  Разтвор за лещи Oftyll MonoGreen 100 ml Oftyll Mono Green 100 ml
  В наличност
  16,00 лв.
  Добави в любими
 4. Clean drops 15 ml
  Clean drops 15 ml Clean drops 15 ml
  В наличност
  16,00 лв.
  Добави в любими
 5. Разтвор за лещи Oftyll MonoGreen 500 ml
  Oftyll Monogreen Oftyll Monogreen 500 ml
  В наличност
  28,00 лв.
  Добави в любими
 6. Разтвор за лещи BOSTON SIMPLUS MULTI-ACTION SOLUTION 120 ML + Контейнер
  Разтвор за лещи BOSTON SIMPLUS MULTI-ACTION SOLUTION 120 ML + Контейнер BOSTON SIMPLUS MULTI-ACTION SOLUTION 120 ML + Контейнер
  В наличност
  30,00 лв.
  Добави в любими
 7. Разтвор за лещи EASYSEPT 360ML ПЕРОКСИДЕН РАЗТВОР
  EASYSEPT Easysept 360 ml. + Контейнер с неутрализиращ диск
  В наличност
  42,00 лв.
  Добави в любими
 8. Разтвор за лещи ReNu MultiPlus 360 ml
  ReNu ReNu 360ml
  В наличност
  23,00 лв.
  Добави в любими
 9. Разтвор за лещи Opti-Free Expres 120 ML
  OPTI-FREE Opti-Free Expres 120 ML
  В наличност
  Специална цена 12,00 лв. Редовна цена 15,00 лв.
  Добави в любими
 10. Разтвор за лещи Opti-Free Expres 355 ML
  OPTI-FREE Opti-Free Expres 355 ML
  В наличност
  Специална цена 22,00 лв. Редовна цена 27,00 лв.
  Добави в любими
Филтри

Артикули 1-10 от 10

на страница

За безпроблемната употреба на контактни лещи е важно те да се съхраняват правилно. За целта се предлагат специални разтвори, които гарантират дезинфекцията.

Характеристика на разтворите за лещи

Разтворите са незаменими за почистването, както и за поддържането на лещите в перфектно състояние. В съдържанието им са включени не само дезинфекциращи елементи, но и овлажняващи. Те осигуряват хидратация чрез съставки, съобразени с физиологичните особености и с химичния състав на очната среда. Сред особено надеждните лубриканти, използвани във формулите на много от течностите за дезинфекция, е хиалуронова киселина.

Качествените разтвори са ключов фактор за осигуряване на оптималния живот на лещите и за запазване на свойствата им. С тяхна помощ се грижите за елиминиране на бактериите, за хигиената и за доброто овлажняване на оптичния продукт. 

Употреба на разтворите

Разтворите се ползват при свалянето на лещите от очите и предлагат качественото им съхранение. При покупката обърнете внимание дали избраният модел е подходящ конкретно за вашия тип лещи (меки, твърди).

Изключително важно е да спазвате препоръчителното време за престояване вътре. То е указано от производителя на лещите. При много от моделите се препоръчва дезинфекция за 8 часа на денонощие, но може и да се различава конкретно за вашия продукт.

В случай че подцените ролята на разтворите, има риск от замърсяване на оптичния аксесоар и съответно може да се получи раздразнение на очите. Ако имате чувствителни очи, или страдате от алергии, уверете се, че съответната течност е показана за подобен тип пациенти. Предлагат се изключително фини видове, които се понасят отлично от хора, страдащи от сухота и зачервяване на очите.

За какво да внимавате? 

Важно е да следите за срока за употреба. Течността може да бъде използвана определено време след отварянето на опаковката (например 3 месеца). След изтичането на този период трябва да я подменете с нова.

Повечето разтвори се предлагат в комплект със специално антибактериално контейнерче за съхранение. Така получавате пълен комплект от аксесоари, с които задачата ви е максимално улеснена.

Покупката на оптични продукти никога не е била по-лесна. Физическите оптики Sky Optics, както и нашият онлайн магазин skyoptic.bg предлагат качествени артикули от водещи български и световни марки. Ние знаем всичко за правилната грижа и за вашите очи и ви изкушаваме с предложения от висок клас на атрактивни цени.

Разгледайте каталога ни! Ще откриете многобройни топ продукти и неустоими оферти. След като откриете своите модерни оптични решения, можете да посочите удобен за вас начин на получаване: в наш физически обект или с куриерска доставка. При поръчки над 70 лв. тя е напълно безплатна.

Здравейте!
С какво можем да бъдем полезни?
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Онлайн магазин от Stenik