Условия за връщане

  Ако закупената от Вас стока не отговаря на очакванията ви, може да я върнете или замените в срок от 14 дни от датата на доставка.

 

 1.Заявка за връщане/замяна на стоката се подава онлайн в срок от 14 дни чрез опцията за връщане и замяна в електронния магазин или на имейл [email protected].

Онлайн опцията за Връщане и замяна може да достъпите чрез следните линкове:

  1. За гости
  2. За регистрирани потребители

Посочете вашите имена, номер и дата на поръчка, както и българска банкова сметка/IBAN/, по която да ви възстановим сумата. Моля имайте предвид, че връщането на сумата става само по банков път.

 2. Опаковайте добре продукта, който искате да върнете.

Може да го изпратите в същата опаковка, в която сте го получили. В случай на връщане е необходимо да сте запазили касовия бон издаден от куриерската фирма и да го изпратите заедно с продукта. Имайте предвид , че всички върнати продукти трябва да бъдат изпратени в оригиналната си опаковка, да включват всички аксесоари към тях( калъф, кърпичка за почистване, сертификат и др), както и да не е нарушен търговският им вид (скъсана опаковка, премахнати етикети,  липсващи части или следи от употреба.) 

 

 3. Попълнете формуляра за връщане и го сложете във вашата пратка.

Изключително важно е да поставите формуляра във вашата пратка, тъй като това ще ни позволи веднага да обработим вашето искане, щом пристигне в нашия склад.

 

 4. Изпратете ни пратката със Speedy или Ekont на адрес:

гр. Благоевград ул. Плиска 2А ет.1

Телефон 0877/01 32 01

Получател Скай Оптик ООД

Моля имайте предвид, че разходите по връщането са за сметка на клиента!!!

 

 5. След като получим вашата пратка, нареждаме платената сума от вас.

В момента, в който получим пратката в нашия склад и я проверим внимателно, ще ви изпратим имейл за да ви уведомим. Сумата постъпва по вашата сметка в рамките на 10 работни дни.

 

Здравейте!
С какво можем да бъдем полезни?
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Онлайн магазин от Stenik