Промоция 1=2. Заплащате редовната цена на по-скъпия модел. Валидна до 30.06.2024г. Не важи за Ray-Ban!

Аксесоари

Филтри

Артикули 1-5 от 5

на страница
 1. PHILIPP PLEIN SPP033S - 5WWX
  PHILIPP PLEIN SPP033S - 5WWX
  В наличност
  Специална цена 1 134,00 лв. Редовна цена 1 620,00 лв.
  Добави в любими
 2. PHILIPP PLEIN SPP033S - 0U28
  PHILIPP PLEIN SPP033S - 0U28
  В наличност
  Специална цена 1 120,00 лв. Редовна цена 1 600,00 лв.
  Добави в любими
 3. Zero Fog Plus 25ml
  Zero Fog Plus 25ml Zero Fog Plus 25ml
  В наличност
  16,00 лв.
  Добави в любими
 4. Sky Optic Sky Optic - 30ml
  SKY OPTIC Sky Optic - 30ml
  В наличност
  5,00 лв.
  Добави в любими
Филтри

Артикули 1-5 от 5

на страница

Очилата се превръщат във все по-необходим аксесоар от нашето ежедневие. Всяка модерна и съвременна дама е притежател на красиви слънчеви очила, които не само предпазват, но и придават завършен вид на нейната визия. Правилният им подбор спомага за повишаване на нейното самочувствие и я правят уверена в себе си дама. А всеки мъж, който ги е направил неизменна част от визията си, изглежда все едно е излязъл от популярна реклама. Диоптричните модели са по лекарско предписание, като тяхната цел е да коригират зрението на този, който ги носи. Подбрани с вкус, те ще ви накарат да изглеждате и да се почувствате стилни и интелигентни.

Какви аксесоари са ви необходими?

Дали са слънчеви или диоптрични, очилата си имат своите задължителни аксесоари. Стилните верижки и синджири играят ролята на държател за тези, които постоянно забравят за тях. Когато не са пред очите ви, спокойно може да ги отпуснете надолу – хем няма да ги забравите никъде, хем ще бъдат предпазени от нараняване. Друг консуматив са кърпичките за почистване, които са меки и не нараняват стъклото. Спрейовете против изпотяване са важен аксесоар, от който се нуждаете – те едновременно почистват стъклата, предпазват ги, но и имат антистатичен ефект. Дотук изброихме общите аксесоари. 

За хората, които носят диоптричните очила, има и някои специфични консумативи, които също трябва да бъдат взети под внимание. Такива са различните лещи (като заместител на оптиката с диоптър), разтворите за тях и капките за очи, които носят облекчение при умора или раздразнение. Те са предпочитан избор, ако изпитвате неудобство да носите очила.

Защо да се доверите на Sky Optic?

В нашия онлайн магазин ще намерите богато разнообразие от очила и всичките им съпътстващи ги аксесоари на напълно разумни цени. Знаем колко е важно зрението ви и сме се погрижили да ви предоставим само висококачествени продукти, които да се погрижат за него, макар и косвено понякога. Множеството доволни клиенти са доказателство за успеха, който сме постигнали през годините. Нашият екип от специалисти с удоволствие ще ви съдейства, за да направите своя правилен избор. А това, което няма да намерите никъде другаде – безплатна и безсрочна поддръжка на очилата, закупени от нас.

Вашето зрение е важно за вас. Позволете ни заедно да се погрижим за него с компетентните мнения и качествените продукти, които ви предлагаме. Ние ценим доверието на нашите клиенти.

Здравейте!
С какво можем да бъдем полезни?
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Онлайн магазин от Stenik