Слънчевите очила на звездите: Maluma Edition

Слънчевите очила на звездите: Maluma Edition

Знаменитостта и слънчевите очила се превърнаха в две не просто думи, а неразделима част, особено що се отнася до изпълнителя Малума.

Колумбийският артист е световно име от 2010 г., а неговите закачливи песни, смесени с възхитителния му усет към стила, го правят ясно защо. Модният му външен вид често е сдвоен със нестандартни слънчеви очила и поради тази причина Малума не би бил това което е без неговите нюанси. Рядко може да се види без чифт слънчеви очила, а със стилни колекции като неговия избор, ние напълно разбираме защо. Слънчевите очила изглежда са важна част и от неговите музикални видеоклипове, освен ежедневието, разбира се. Нека да разгледаме един от най-добрите:

Carrera 5046 / S


Не можахме да откъснем поглед от първия чифт слънчеви очила, които Малума носи в своето музикално видео от HP.  Carrera 5046/S може да изглежда като нормален чифт черни "слънчаци" отпред, но щом видите страничния им профил, бързо осъзнавате, че това не е така. В тази комбинация няма нищо просто и поради тази причина те са включени в музикален клип на Малума.

Carrera е една от най-добрите марки, с които можете да се срещнете, когато търсите спортни очила, тъй като те гарантират страхотна комбинация от безопасност, функционалност, естетика и високо качество. Слънчевите очила Carrera са перфектно изработени, за да отговарят на зимни и летни спортове, като блокират силните UV лъчи както и да не пропускат вредни отражения от слънцето, морето и леда. Carrera 5046 / S са изключително издръжливи и модерни. В Sky Optic винаги можете да намерите любимите си продукти на най-добри цени и безплатна доставка!

Назад към всички статии
Здравейте!
С какво можем да бъдем полезни?
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Онлайн магазин от Stenik