Ray-Ban пуска нова авангардна колекция “Reverse”, която ще откриете на SkyOptic

Ray-Ban пуска нова авангардна колекция “Reverse”, която ще откриете на SkyOptic

Ray-Ban е компания с почти 100-годишно съществуване на пазара. Тя е известна като една от най-предпочитаните марки, предлагащи висококачествени слънчеви очила. През текущата година титанът в бранша ще зарадва феновете си със своята нова най-нова колекция "Reverse", отличаваща се със своята авангардност.

В нея ще намерите уникални стилове, съобразени със световните модни тенденции. Ако слънчевите очила за вас са много повече от предпазен аксесоар, не можете без тях и искате да поставите акцент във вашата визия – това е точната възможност за вас. От SkyOptic споделяме с какво се характеризира колекцията и с какво може да ви впечатли.

Какво е характерно за колекцията?

Ray-Ban и новата им колекция "Reverse" се характеризират със своите иновативни и характерни за тях особености, от които: 

  • форми – независимо дали предпочитате класическия и елегантен стил, или по-смели и изразителни форми – благодарение на тези модели ще бъдат задоволени всякакви предпочитания. От правоъгълни до многоъгълни – възможностите са необятни. Селектираните модели в  "Reverse" предлагат на потребителите богата гама от форми на рамките, подходящи за различни типове лица и визии. При избора на слънчеви очила, е важно да обърнете внимание на размера, посочен към всеки артикул в мм. Изберете такъв, който пасва и отговаря на вашия външен вид;
  • цветове – марката предлага голям избор и от гледна точка на цветовете, в които се предлагат вариантите. Изберете сред забележителен спектър от актуални нюанси, които може да допълнят и подчертаят вашата индивидуална красота – синьото и сивото са истинските герои в тази колекция. Без значение дали предпочитате по-семпли и класически визии, или желаете да се откроите с ярки и екстравагантни цветове, в "Reverse" има за всекиго по нещо. Ще откриете предложения в класическа комбинация от черно и сиво, както и такава в светлосиньо със златисто;
  • стил и изразителност – "Reverse" предлага уникален и изразителен стайлинг, с който слънчевите очила се явяват истински моден акцент. С тях ще изглеждате красиви и уверени, където и да отидете. Проектирани са по начин, по който да няма как да не привлекат вниманието, като същевременно с това – придават стилна и модерна визия;
  • за кого са подходящи – Ray-Ban изработват аксесоари, подходящи както за мъже, така и за жени. Независимо от вашия пол, може да намерите изумителни модели, отговарящи на вашите предпочитания. В колекцията представят също и предпазни средства за деца, за да имат възможност да изразят своята индивидуалност още от малки. Тези предложения създават подходяща защита и придават завършен вид на малките модни фенове;
  • популярни модели:
Модел: Изображение:
RAY-BAN REVERSE RBR0102S - 92023A
RAY-BAN REVERSE RBR0501S - 6677VR
RAY-BAN REVERSE RBR0101S - 92023A
RAY-BAN REVERSE RBR0101S - 004/CB

 

Ray-Ban е признат от критиците бранд в световен мащаб, който гарантира, че ще сте в крачка с модните тенденции. Артикулите предоставят отлична защита от вредните UV лъчи и създават комфорт при носене. 

Какви материали се използват за изработката?

В производството на предпазните аксесоари са имплементирани висококачествени материали, които осигуряват удобство и дълготрайност. Рамките са изработени от различни материали, като издръжливи пластмаси, метални сплави. Срещат се и комбинации от двата вида, при което съчетание се получава изящество и красота. Освен това, са леки, здрави и издръжливи.

Модерните аксесоари, част от колекцията "Reverse", са оборудвани с предпазни стъкла, предлагащи висококачествена 100% UV защита. Тя се дължи на комплексната грижа срещу UVA-UVB лъчите, които възпират въздействието на слънчевите лъчи върху очите и осигуряват яснота на картината. 

Дръжките на аксесоара са изработени от хипоалергенни и устойчиви материали, които осигуряват стабилно прилягане и комфорт при носене, без да предизвикват дискомфорт и раздразнение. Те може да са от пластмаса, каучук или метал, като всеки един чифт е лек и удобен.

Ray-Ban отдава голямо значение на качеството на материалите, използвани за производството на своите слънчеви очила. Това е и причината всички изработки на бранда да са издръжливи, функционални и да предлагат дълготрайност във времето. С новата си колекция "Reverse", Ray-Ban представя новите трендове в модата, които следва да се запазят през следващите сезони и да оглавяват класациите.

 

Назад към всички статии
Здравейте!
С какво можем да бъдем полезни?
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Онлайн магазин от Stenik