Ръководство за закупуване и поддръжка на рамки за очила Ray-Ban

Ръководство за закупуване и поддръжка на рамки за очила Ray-Ban

Ако държите на безупречния стил и топ качеството на всеки детайл от визията си, то изборът на висок клас очила е задължителен. Ray-Ban е не просто марка, а институция в оптичните продукти. Вижте няколко съвета как да откриете най-подходящите диоптрични модели сред многото топ предложения на марката.

Колко струват рамките за очила Ray-Ban?

Покупката на качествени очила е акт, който предприемате доста рядко, така че е важно той да е добре обмислен и планиран. Те стават част от лицето ви и са неразделен елемент от общото възприятие на околните за вас. Трябва да подхождат перфектно на формата на лицето ви и да се вписват хармонично във визията. Наред с това някои от формите на рамките могат да добавят баланс, да омекотят чертите на лицето, да подчертаят предимствата.

При избора на очила от съществено значение е и комфортът. Те трябва да са дотолкова удобни, че носенето им да не предизвиква и най-малко неудобство. Качествените очила сякаш се сливат с вас и с тях се чувствате естествено и непринудено.

Всички тези фактори превръщат покупката на този оптичен продукт във важна инвестиция. Те са от ключово значение за здравето на очите ви и се превръщат в неразделен елемент от вашата индивидуалност.

Цените на рамките и очилата Ray-Ban ги поставят във високия продуктов клас, но имате много възможности за покупка на качествените модели на марката с изгодни отстъпки. Възползвайки се от атрактивните промоции можете да си подарите оригинални предложения от различните колекции на бранда на цени в диапазона между 100 и 200 лв. Офертите са повече от примамливи, имайки предвид, че това е дългосрочна инвестиция във вашето добро зрение и в стилната ви актуална визия.

Видове лещи за рамки Ray-Ban

Диоптричните лещи се изработват в разнообразни форми, подходящи за лице с всяка форма, както и за очи с нужда от различни корекции. Ще можете да комбинирате вашите стилни рамки с лещи, предназначени за късогледство, далекогледство и астигматизъм. 

Защо да изберете рамки на бранда?

Ray-Ban е компания с близо вековен опит в изработване на оптични продукти. За създаването на всеки артикул се избират материали, доказали своята здравина и надеждност, а преди да бъде пуснат на пазара, продуктът преминава през редица тестове. Рамките Ray-Ban впечатляват с функционалност и надеждност.

Материали

Сред предложенията от различните колекции ще откриете варианти от висококачествена пластмаса, също метални, карбонови, както и с титаниеви нишки.

Видове

Дизайнерите на Ray-Ban са се погрижили да предложат широко разнообразие от варианти, подходящи за всеки стил и всяка визия. Можете да изберете очила с цяла плътна рамка (метална или пластмасова), както и такива с полурамка (дъгата е прикрепена към горната част на стъклата, докато долната им извивка е свободна и създава усещане за лекота). Още по-визуално олекотени са моделите с такава тип корда, която е съвсем тънка и дискретна. Можете да се спрете и на дизайни без рамка, където стъклата са напълно освободени от допълнения.

Комфорт

Всяко от предложенията е максимално съобразено с анатомичните особености на лицето и е удобно дори при продължително носене. Диоптричните очила на марката са с минимално тегло, с меки комфортни наносници и с качествени накрайници за ушите.

Най-популярните рамки за диоптрични очила Ray-Ban

Носенето на Ray-Ban означава удобство, класа и стил. Култовите модели на марката от десетилетия са се превърнали в неразделна част от поп културата. Първоначално те се появяват на пазара като слънцезащитни очила, но в последствие дизайнерите на компанията разработват и специални диоптрични предложения. Сред най-популярните модели и стилове са:

  • Aviator. Този емблематичен модел е първият продукт на Ray-Ban. Създаден е през 1937 година за нуждите на авиацията и по-конкретно, за да помогне за по-ясната видимост на пилотите, които често по време на полети са заслепявани от слънчевите отблясъци. Моделът Авиатор присъства във всички колекции на марката, като всеки път класическата форма е с разнообразен прочит. Диоптричните предложения запазват класическия дух на модела;
  • Wayfarer. Следващата най-разпознаваема форма на бранда е именно Wayfarer. Тя се появява през 1952 година и запазва актуалността си до днес. Универсалната форма на чаровните плътни рамки подхожда почти на всяко лице. Носи се от мъже и от жени. През годините класическите Wayfarer се появяват в разнообразни форми. Днес размерът на моделът е по-малък от оригинала, а цветовите решения са съобразени с модните тенденции и винаги са атрактивни;
  • Clubmaster. Това предложение се появява в каталога на марката през 80-те години, но носи винтидж духа на 50-те. Съвременния прочит на Clubmaster е едновременно класически и винаги модерен. Характерен е със своята полурамка, чиято елегантна форма следва извивката на веждите.

Грижа и поддръжка за диоптричните очила Ray-Ban

За да можете да разчитате на топ качеството и на максималната издръжливост и устойчивост на диоптричните си рамки, е важно да сте уверени, че сте се спрели на оригинални продукти. Закупуването им може да стане само от реномирана оптика (физическа или онлайн), лицензирана за продажбата на предложения от колекциите на световно известния бранд. Не забравяйте също, че за да ви съдействаме да получите оптимална грижа за своето зрение, е важно да имате рецепта от лекар за предписано лечение.

След като сте се съобразили с всички здравни и естетически критерии, сте готови да се спрете на качествен модел от Ray-Ban, за да бъде инвестицията максимално дълготрайна. Необходимо е да осигурите на новия си аксесоар перфектна грижа. Всеки оригинален продукт на марката се предлага в красив калъф за съхранение, който е важно винаги да носите в чантата си. Така ще можете да разчитате на него във всеки случай, в който се налага да сваляте очилата си или да ги пренасяте в багаж и при пътуване. Калъфът запазва продукта от деформация, наранявания и надрасквания.

В комплекта ще откриете и още един ценен аксесоар – кърпичка за почистване. Носете я в калъфа и не пропускайте да се погрижите за чистотата на стъклата.

Назад към всички статии
Здравейте!
С какво можем да бъдем полезни?
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Онлайн магазин от Stenik