Най-атрактивните модели очила от Versace за 2021-ва

Най-атрактивните модели очила от Versace за 2021-ва

VERSACE VE4395 - 534587

Модните тенденции при слънчевите очила, които ни очакват през 2021-ва

С настъпването на новата година, посрещнахме и новите тенденции в света на модните подиуми. Versace ни въвеждат в тазгодишните си предложения. Дръзките модели слънчеви и диоптрични очила са водещи в класацията за любителите на по-екстравагантните визии. Големите и по-грубовати рамки, по-спортните форми и авиаторският стил в слънчевите аксесоари са за предпочитане и са абсолютен фаворит. Те могат да бъдат съчетани както с по-небрежни тоалети, така и с такива, целящи да ни направят да изглеждаме шик. 

Най-атрактивните модели очила от Versace за 2021-ва - Изображение 1

VERSACE VE4402 - GB1/87

Следващи в колекцията на Versace са слънчевите очила и рамки с ретро излъчване и класическа изисканост. Тези модели никога не остаряват, а с времето ги намираме за още по-примамлива опция, към която с радост бихме се обърнали. Кръглите рамки, красивите женствени предложения и любимото на всички “котешко око”, ще придадат естетика на визията ни и ще ни накарат да се чувстваме готови за червения килим или слънчевия плаж. Представете си колко приятно би било да се погледнете в огледалото с тези слънчеви очила и да се почувствате като филмова звезда, само заради наличието на такова бижу, като рамките на Versace.

Най-атрактивните модели очила от Versace за 2021-ва - Изображение 2

VERSACE VE3292 - GB1

Кратка история на модния бранд

  • Versace е основана през 1978 г. от Джани Версаче, а първият бутик е локализиран в Милано, където бързо буди интереса на потребителите. По- късно в бизнеса навлиза и сестрата на Джани - Донатела;
  • През 1992 г., марката представя първия си парфюм - Versus Donna;
  • През 1997 г., създателят на компанията бива убит и сестра му заема главна позиция в управлението на дейността;
  • Поставя се началото на модна империя, покорила света с разнообразие и луксозно излъчване.

Какво да очакваме от Versace през 2021-ва

За никого не е тайна, че италианската модна къща Versace се нарежда сред първенците на модната сцена и се отличава с невероятен лукс. Марката впечатлява с блясък, изкусни материи и неподправен стил. Versace безапелационно се вписва в тенденциите за пролет 2021-ва и ни помага да бъдем неповторими и самоуверени в кожата си. Цветните кройки допринасят за слънчевото настроение и изпъкват с уникалност, а отношението към детайла си личи в аксесоарите.

Най-атрактивните модели очила от Versace за 2021-ва - Изображение 3

VERSACE VE4405 - GB1/87

По думи на Донатела Версаче, колекцията е вдъхновена от идеята за по-светло и оптимистично бъдеще. Тя споделя, че е искала да създаде нещо, символизиращо промяна и нов свят, изпълнен с ярки цветове и фантастични създания.

Линията за слънчеви и диоптрични очила и рамки на Versace е повече от атрактивна. На показ са разнообразни модели, които не изневеряват на стила на марката и същевременно са перфектно съвместими с тенденциите за тази година. Особено впечатляващи са рамките с кристали, които правят слънчевите очила да изглеждат блестящо.

Най-атрактивните модели очила от Versace за 2021-ва - Изображение 4

VERSACE VE2225 - 100287

В SkyOptic държим на качеството и затова разполагаме с колекция от едни от най-желаните дамски и мъжки модели на Versace. Нашият сайт предлага слънчеви очила и рамки тип маска (както с прозрачни, така и със затъмнени стъкла), в неправилна форма, тип авиатор, квадратни, кръгли, котешко око и други. 

Назад към всички статии
Здравейте!
С какво можем да бъдем полезни?
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Онлайн магазин от Stenik