Наръчник за избор на слънчеви очила Guess

Наръчник за избор на слънчеви очила Guess

Изборът на слънчеви очила е много важен, защото именно от тях зависи защитата, която ще получите, срещу вредните ултравиолетови лъчи. От друга гледна точка, този аксесоар ви позволява да имате отличен изглед по всяко време, дори в най-ярките дни, и да осъществявате своите ежедневни активности. Освен това, с правилния чифт можете да изглеждате зашеметяващо.

Ние, от skyoptic.bg, знаем колко е важна тази придобивка и поради тази причина сме приготвили наръчник към вас, който да ви помогне да изберете най-подходящия модел за себе си. Сред най-атрактивните маркови предложения са именно тези на Guess.

Видове слънчеви очила Guess

Марката Guess се характеризира с богато портфолио, което можете да забележите в нашия онлайн магазин, където изборът на оригиналните дизайнерски слънчеви очила е богат. Ще откриете модели, които са окачествени като мъжки или дамски, както и такива, познати още като унисекс.

Ще откриете както класически и изчистени дизайни, така и по-екстравагантни, които да паснат на вашите вкусови предпочитания и визия. Цветовете, които моделите на Guess пресъздават в своите дизайни, отново ви дават възможност за избор. Нюансите, които красят слънчевите очила, са актуални, наситени и придават на този аксесоар елегантност и изтънченост.

Можете да избирате между всякакви форми. Брандът предлага разнообразие и в това отношение. Квадратни, кръгли, тип пеперуда, котешко око, авиатор – имате поле за изява. Съобразете предложенията от Guess с вашите нужди и специфични характеристики на лицето.

Кои слънчеви очила са най-подходящи според формата на вашето лице?

Един от най-важните критерии при избор на слънчеви очила Guess, несъмнено е формата на вашето лице и как тя кореспондира с моделите, към които сте се насочили. Според нас, най-правилно е да определите вашите характеристики на лицето, както и неговата форма, и след това да се впуснете в търсене на най-подходящ чифт. Ние, от skyoptic.bg, ви предоставяме следните насоки, свързани със силуета:

  1. Кръгли слънчеви очила – ако вашето лице е правоъгълно или квадратно, то заоблените аксесоари са отличен вариант да балансирате по-изразените си черти по красив начин. Модел GU7874 - 01B, предназначен за жени, е част от Колекцията 2023 година, който ще изглежда великолепно като завършителен акцент от визията ви.
  2. Слънчеви очила Авиатор – дамите, чиито лицеви характеристики се определят като правоъгълни или овални, могат смело да се впуснат в избора на авиаторски слънчеви очила. GUESS GU5225 - 32W ще ви предостави всичко, от което се нуждаете – елегантност, солидност, качество и 100 % UV защита. Тези предложения са сред най-новите в света на дамската мода, представени в Колекция 2023 година.
  3. Слънчеви очила Котешко око – отново представителите на нежния пол с правоъгълно и овално лице могат да се доверят смело на тази форма. Ефектен и елегантен представител на Котешкото око, са предложенията на Guess GU7873 - 01B и GU7868 - 01B, даващи възможност за избор между класическа елегантност и съвременна екстравагантност.
  4. Слънчеви очила Пеперуда – дамите с правоъгълни лица могат да се доверят на аксесоарите тип Пеперуда, защото те отлично ще подчертаят чертите им. Можете да съсредоточите своя избор в два конкретни модела, сред които да намерите своята желана визия – свежа и различна или класическа и елегантна. Това са артикули GU7872 - 69Z и GU7864 - 01D на Guess.
  5. Квадратни слънчеви очила – в случай че откроявате своите черти като по-заоблени, то квадратните модели са вашия оптимален избор. Достойни предложения са модели GU7875 - 28B и GU7866 - 32F, носещи със себе си умело съчетани цветове. Първият вариант пресъздава успешно комбинацията между златисто и розово, а вторият – златисто и сиво.

Технология на лещите, които Guess използва

Най-основно брандът предоставя лещи в две технологии – с поляризация и без. Поляризацията елиминира отблясъците, докато другият вид намалява количеството светлина, преминаващо през стъклата. Направете избор кой от двата варианта ще ви предостави максимално удобство и се доверете на конкретен модел от каталога.

Материали на изработка

За направата на рамките, се използват два материала – пластмаса и метал. Пластмасовите изработки се характеризират като леки, удобни, солидни и същевременно устойчиви на корозия и избледняване. Металните модели предоставят здравина, носят усещане за стабилност и не се деформират. Те са дълготрайни и противно на мисленето, че металът ги превръща в по-тежки и неудобни за носене, носят лекота и комфорт.

За направата на стъклата се използват органични материали, които осигуряват равномерно оцветяване на цялата повърхност. Изработват се по термопластична технология и се характеризират с устойчивост и издръжливост.

Размери, цветове и прилягане на рамката

Размерите, които аксесоарите на Guess притежават, са разнообразни, даващи възможност за избор. При дамските модели, разстоянието между двете половини, където се позиционира носът, е по-малко, равняващо се на около 16-17 мм в повечето случаи. При мъжките артикули респективно се оставя по-голямо пространство, поради различията в структурата на лицето. Дължината на дръжката също може да бъде различна, като най-често се разполага от 125 до 140 мм. Широчината на стъклото също е разнообразна, в зависимост от конкретния вариант. Преобладава в диапазон между 50 и 60 мм.

Марката Guess дава право на избор и относно цветовете на артикулите си. Ако искате по-изчистени и неутрални варианти, комбинация между черни рамки и сиви лещи е класическа и винаги на мода. За тези от вас, които обичат по-смелите съчетания, които носят свежест и разчупеност в дизайна, златисто и розово е атрактивен тандем.

Всички модели на световноизвестния бранд прилягат отлично от двете страни на носа. Именно чрез предоставените размери за всеки артикул, можете да се уверите напълно, преди да сте пристъпили към окончателен избор.

Ценови диапазон

Освен висококачествени, стилни, елегантни и интересни, слънчевите очила на Guess са и на достъпни цени. Можете да се възползвате от многото промоционални оферти, които от SkyOptic предлагаме, без да се налага да нарушавате вашия месечен бюджет.



Назад към всички статии
Здравейте!
С какво можем да бъдем полезни?
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Онлайн магазин от Stenik