Колекция Ray-Ban Chromance - революционна технология за слънчеви очила

Колекция Ray-Ban Chromance - революционна технология за слънчеви очила

Марката Ray-Ban винаги се е отличавала на пазара за аксесоари с високи позиции, усъвършенствани технологии, оригинални дизайни и елегантни модели. Освен безупречен външен вид, аксесоарите, произведени под името на бранда притежават свойства, носещи на крайния продукт дълготрайност и устойчивост.

Брандът не спира да въвежда иновативни технологии чрез своите колекции. Пример за такава линия е Chromance. Ние, от skyoptic.bg, ще ви дадем повече информация относно еволюцията, която марката Ray-Ban въведе.

Еволюция на технологията “Chromance”, създадена от Ray-Ban

Ако търсите най-модерната иновативна технология при изработката на лещи за слънчеви очила, то непременно се запознайте с особеностите на колекцията Ray-Ban Chromance. Използва се поляризацията, известна със своето ефективно елиминиране на отблясъците и осигуряване на комфорт, който не уморява погледа. Това се дължи на вертикално ориентираната светлина, която преминава през специалния филтър, като по този начин се абсорбира хоризонталната, причиняваща именно отблясъците.

Различното при Chromance, е че интензивността на цветовете не намалява, а напротив – те са ярки, различни, ясни. Създават напълно различна представа за заобикалящия ви свят и носи напълно нови усещания. Ще откриете много мъжки и унисекс модели, подходящи за дами, които ще ви накарат да се влюбите. Ще откриете дебели и тънки цели рамки, както и полурамки, които са в различни форми и цветове. Бъдете стилни, елегантни и красиви с колекция Ray-Ban Chromance и се докоснете до интензивни и реалистични цветове, които да променят светогледа ви.

Защо лещите “Chromance” са бъдещето в света на слънчевите очила?

Слънчевите очила не са просто красив аксесоар, който допълва визията ви, но и носят защита за очите ви. Както може би ви е известно, ултравиолетовите лъчи са вредни и за да не достигнат до вашите очи, трябва да използвате защитен филм, който да елиминира влиянието им. Това се постига именно чрез предпазните аксесоари.

Освен това, на всеки му е известно как влияе яркото и жарко слънце на погледа и възпрепятства извършването на различни активности, включително важни такива, като шофиране или работа във външни условия. Именно тук, поляризиращите лещи се грижат да получите необходимия комфорт. Те не позволяват на отблясъците да ви заслепяват и да пречат на ежедневието ви. Но нещо липсваше до този момент. Благодарение на Ray-Ban Chromance картинката вече е цяла.

До този момент, никой от производителите не акцентираше върху цветовете, които получавате зад предпазния филтър. Благодарение на иновативната технология, вие едновременно ще получавате необходимата защита, елиминиране на отблясъците и притъпяване на яркостта, но и ще подсилите усещанията си чрез наситените и различни цветове, които ще ви заобикалят. 

Предимствата на Ray-Ban Chromance в сравнение с други слънчеви очила

Основните предимства, които ще получите, избирайки именно слънчевите очила от тази колекция, са:

  • аксесоарите от колекцията притежават изтънчен външен вид и оригинален дизайн;
  • предлагат се във всякакви форми – авиатор, кръгли, неправилни, квадратни, правоъгълни;
  • колекцията предоставя голямо разнообразие от гледна точка на цветовете – както рамките, така и стъклата, съчетават актуални, красиви и наситени нюанси;
  • изработват се от хипоалергенни, устойчиви и здрави материали, които ще докажат стойността и издръжливостта си във времето;
  • благодарение на Chromance получавате яснота на изображението, комфорт на погледа и отличен контраст;
  • в колекцията ще откриете още модели с огледални стъкла, които придават допълнителна индивидуалност на слънчевите очила;
  • въпреки че следват своя собствена линия, от Ray-Ban залагат в новата си колекция Chromance модни тенденции, които ги превръщат не само в оригинално, но и актуално предложение;
  • всеки чифт от колекцията разполага със 100 % UV защита.

Как да изберете перфектния чифт очила от тази колекция?

За да откриете перфектния чифт от колекцията Chromance, на първо място трябва да се уверите в своите предпочитания и дали те кореспондират с лицевите ви характеристики. Разнообразието от форми и видове рамки е голямо. Ако лицето ви е по-закръглено, то трябва да се насочите към квадратни или правоъгълни модели. Авиаторите също са актуално, модерно и подходящо предложение, което създава добър баланс между линиите на рамката и чертите на лицето.

Изберете и материал на изработка, за да сте уверени в своя комфорт и солидността на рамката. Линията разполага с пластмасови и метални артикули.

В случай че лицето ви е по-овално, отново можете да се насочите към тип Авиатор, но и кръглите варианти биха ви стояли отлично. 

След като сте избрали формата на рамките, която ще бъде подходяща за вас, е време да разгледате моделите, отговарящи на тези критерии.

Следващото нещо, което трябва да съобразите, е дизайнът и цветовете. Ако търсите универсални слънчеви очила, които да паснат отлично във всяка ежедневна или по-специална визия, то ще ги откриете под формата на класическо съчетание между черно и сиво, хавана и кафяво, синьо и сиво или изцяло синьо. Ако търсите по-атрактивни аксесоари, несъмнено серията предлага такива – червени, зелени, розови. 

Ето и няколко супер предложения от колекция Chromance:

Модел: RAY-BAN RB4416 - 6655G4 RAY-BAN RB3694 - 9202G9 RAY-BAN RB3025 - 9196G4 RAY-BAN RB3025 - 9196G6
Изображение:  Слънчеви Очила RAY-BAN RB4416 - 6655G4 Слънчеви очила RAY-BAN RB3694 - 9202G9 Слънчеви очила RAY-BAN RB3025 - 9196G4 Слънчеви очила RAY-BAN RB3025 - 9196G6

 

Не забравяйте да обърнете внимание и на размерите, за да бъдете сигурни, че сте избрали най-добрия чифт за вас от колекцията. В описанията на всеки продукт, както и от вътрешната страна на рамките, ще откриете цифри, отговарящи на мерките в милиметри на широчината на стъклото, моста и дължината на дръжката.

Модни съвети за включване на Ray-Ban Chromance във вашето ежедневие

Едно от предимствата на иновативната серия на Ray-Ban, е че предоставя разнообразие от цветове на артикулите, което ви позволява да подберете най-подходящите за своята визия. Можете да ги поставите като акцент на целия ви облик, както и да ги съчетаете в тон с други аксесоари или елементи от облеклото.

Разгледайте гардероба и принадлежностите си и преценете кои цветове преобладават. Изберете дали искате слънчевите очила да допълват или да контрастират вашата визия и ги включете по най-подходящия за вас начин. Актуалните за лятото цветове, като хавана, се комбинират успешно с всякакви нюанси. А ако обичате облеклото ви да бъде неутрално, защо да не се насочите към по-интензивен и ярък цвят за вашите нови очила от Ray-Ban? Изборът е изцяло във ваши ръце.

Назад към всички статии
Здравейте!
С какво можем да бъдем полезни?
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Онлайн магазин от Stenik