Как да изберете най-подходящите слънчеви очила Versace?

Как да изберете най-подходящите слънчеви очила Versace?

Слънчевите очила се превърнаха в много повече от средство за защита на очите от вредните лъчения на Слънцето. Те са символ на модата и завършителен акцент към всяка балансирана визия. Когато говорим за висококачествени изработки, ние от skyoptic.bg несъмнено открояваме марковите предложения на Versace като едни от най-добрите на пазара. За да бъдете едновременно предпазени чрез 100% UV защита и да бъдете елегантни, трябва да направите правилния избор.

Видове слънчеви очила Versace

Марката е известна със своите луксозни и модерни модели, които придават уникален вид на всеки, който ги носи. Брандът използва висококачествени материали за изработка на своите аксесоари, като влага много грижи във всяка детайлна обработка.Това осигурява не само елегантен външен вид, но и изключителна здравина и дълготрайност на артикулите. Основните критерии, по които се определят видовете, са:

  1. Предназначение
    Ще откриете мъжки, дамски и детски модели, които да допълнят всяка ваша визия. Има както универсални артикули, предназначени за ежедневна употреба, така и по-екстравагантни, достойни за модни и социални събития от различен характер.
  2. Форма
    Един от основните критерии за определянето на видовете слънчеви очила, e формата. От Versace са помислили за всеки тип лице и различните вкусови предпочитания, които да бъдат в синхрон с модните тенденции. По тази причина, се обособяват различни варианти, сред които да избирате – многоъгълни, квадратни, правоъгълни, кръгли, авиатор, неправилни, маски и други.
  3. Поляризация
    Брандът представя модели, които се различават по типа на лещите. Някои предлагат поляризация, а други са изработени без такава. Независимо към коя от двете опции се насочите, вие ще получите удобство, комфорт на погледа, подобряване на контраста. 
  4. Цветове
    Има голямо разнообразие на цветови комбинации. Слънчевите очила на Versace често комбинират неутрални цветове за рамката и стъклата. Черното и златистото са сред актуалните комбинации, които се следват.
  5. Вид на рамката
    Предлагат слънчеви очила с цяла рамка, с полурамка или без наличие на такава. 
  6. Материал
    Изработките най-често биват пластмасови и метални, като тези материали се въплъщават в рамката. За стъклата се използват висококачествени и устойчиви органични материали.

Независимо към кой от видовете ще се насочите, можете да бъдете сигурни, че слънчевите ви очила ще ви служат дълго време. Това се дължи на качеството, на което от марката залагат много.

Изберете слънчеви очила Versace според формата на вашето лице

За да бъдете сигурни, че избраните от вас предпазни аксесоари не само ви осигуряват максимална защита от UV лъчите и ви харесват визуално, но и ви стоят отлично. Ако искате да бъдете стилни, на първо място, при избор на аксесоари, е важно да обърнете внимание на формата на лицето си и кои видове ѝ подхождат.

Най-разпространените форми на лице са следните:

  • овално – изберете такива, които подчертават контурите на лицето и са пропорционални на ширината му. Можете да се доверите на различни форми и дизайни на рамките, както и да експериментирате, като изпробвате както квадратни, така и по-кръгли варианти;
  • квадратно и правоъгълно – ако имате силно изразени скули, челюст и фронтална линия, вие трябва да се фокусирате върху модели с меки и заоблени контури. Избягвайте твърде квадратни или правоъгълни рамки. Най-подходящият избор за вас, са тип пеперуда, авиатор и кръгли аксесоари;
  • кръгло – ако вашето лице е по-заоблено, с много меки контури, трябва да насочите своя избор към контрастен вариант – по-остри линии и наличие на прави ъгли. Тук е подходящо да се насочите към квадратна и правоъгълна форма;
  • сърцевидно – отличава с по-широко чело и по-тясна брадичка. Овални и кръгли модели ще ви подхождат отлично.

Вземете предвид тези съвети, които от онлайн магазин skyoptic.bg ви даваме, за да постигнете максимален баланс и да ви осигурят стопроцентово прилягане при направа на вашия избор.

В какви размери се предлагат слънчевите очила Versace?

Моделите, които ще откриете при нас, се различават значително, като тяхната цел е да задоволят индивидуалните нужди на всеки. Те се определят и в зависимост от половото разпределение, като мъжките са с най-големи размери, измерващи диагонал на стъклото, мостчето и дължината на дръжката. Дамските са най-често със средни, а за децата – най-малки.

Може да откриете точния размер от вътрешната страна на дръжката, а при желание за покупка от онлайн магазина ни – в описанието на всеки артикул на Versace.

Защо е важно качеството на изработката?

Значението на качеството, което получавате, когато правите избор за покупка на слънчеви очила, е много голямо. Освен естетическите предимства, които се забелязват при артикулите на Versace, се открояват и свойствените характеристики. Всеки модел е здрав, издръжлив, разполагащ с максимална ултравиолетова защита и носещ комфорт на притежателя си. Качеството отговаря и за експлоатационния живот на вашата придобивка. С минимална поддръжка ще си осигурите максимална дълготрайност.

Мъжки, дамски и детски модели слънчеви очила Versace

Изборът на предпазен аксесоар зависи от половото разпределение. Ще откриете:

  • Мъжки слънчеви очила Versace – разнообразие от форми, цветове и дизайни. Представени са едни от най-новите предложения в света на модата, които са тазгодишно производство, както и от отминалите колекции. Впечатляващи модели, са:
    • VE2252 - 10026G – тип авиатор с цяла рамка, изработена от метал. Златистият ѝ цвят се съчетава отлично със сивите огледални стъкла;
    • VE2254 - 100287 – екстравагантен мъжки модел с правоъгълна полурамка. Отличен избор за любителите на съчетанието между черно и златисто. Сивите стъкла са плътни.
  • Дамски слънчеви очила Versace – за дамите, от Versace дават възможност за богат избор от артикули, сред които да откриете перфектните за вас. Като едни от най-предпочитани, се открояват:
    • VE2250 - 14871A – този избор е атрактивен, колоритен и различен. Нежният виолетов цвят на стъклата, подчертан със златистите рамки, правят модела отличен вариант за нежния пол;
    • VE4425U - GB1/87 – пластмасовите рамки в черен цвят се подчертават отлично от логото на бранда, върху което е акцентирано, поставено в основата на дръжките.
  • Детски слънчеви очила Versace – децата заслужават най-доброто, а от бранда им дават възможност за богат избор от предпазни аксесоари, като едни от най-предпочитаните, са:
    • VK2002 - 149584 – изцяло розови, тип авиатор, разполагащи с плътни стъкла. Металната рамка е с високо качество и отличителна здравина;
    • VK2002 - 10023R – свеж избор, определящ се като съчетание между зелени стъкла и златисти рамки.

Разгледайте всички варианти, които предлагаме на световноизвестния бранд и изберете този, който ще се превърне в любимия ви аксесоар.

Назад към всички статии
Здравейте!
С какво можем да бъдем полезни?
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Онлайн магазин от Stenik