Как да изберете най-добрите за вас очила Carrera?

Как да изберете най-добрите за вас очила Carrera?

Изборът на слънчеви очила е въпрос на стил и вкус, но има и още фактори, с които е важно да бъде съобразен. Марката „Карера“ е една от най-реномираните в сферата и нейните предложения се отличават с изключително качество. Възползвайте се от нашия наръчник, за да бъде покупката ви точно това, от което вие имате нужда.

Изберете най-добрите слънчеви очила Carrera за вашите нужди

Слънчевите очила от висок клас представляват немалка инвестиция, но когато тя е добре обмислена, този задължителен аксесоар се превръща не само в перфектното допълнение към визията, но и в ценен съюзник. Качествените лещи осигуряват безупречна защита на очите, а правилно подбраната форма подчертава красотата на лицето.

Върху какво да се фокусирате?

Защита

Добрите слънцезащитни оптични продукти разполагат с първокласни стъкла, разработени за да предпазят очите ви. Те представляват надежден щит срещу ултравиолетовите слънчеви лъчи. С тях очите ви не се уморяват дори след продължителен престой на открито. Важно е избраният модел да предлага 100% UV защита.

В случай, че сте се спрели на някое от предложенията на “Карера“, то можете да сте спокойни, че вашият слънчев аксесоар гарантирано отговаря на този критерий, тъй като оригиналните модели на марката имат доказано предпазно действие срещу слънчевите UV лъчи.

При избора обаче бъдете внимателни с репликите. На вид те имитират визията на марковите модели, но не предлагат съответната слънчева защита и дори могат да увредят зрението ви.

Ако пък стъклата притежават и поляризация, то това означава, че те имат допълнителна защита срещу дискомфорта, който създават различните отблясъци на светлината в равни повърхности.

Здравина

Качествените слънчеви очила са обект на продължителни задълбочени разработки. Материалите, от които са създадени, макар и леки, се отличават със завидна здравина и издръжливост.

Дизайн

Всяка година „Карера“ предлага на пазара нови колекции с красиви и модерни предложения. Преценете дали предпочитате класически универсален дизайн, или по-актуален, съответстващ на най-новите тенденции.

Има значение и къде ще носите слънчевите си очила. Ако са ви нужни за свободното време и за спорт, бихте могли да се насочите към удобните варианти с пластмасови рамки в разнообразни форми. Ако пък търсите по-елегантен аксесоар за работното ежедневие или за допълнение към официална визия, имате богат избор от луксозни предложения с тънки метални рамки.

Как да изберете спрямо формата на лицето?

Овално

Ако попадате в тази категория, изборът ви е значително улеснен, тъй като почти всички модели ви стоят добре. Можете да се насочите към такива с кръгли рамки, към капковидна, квадратна форма, както и към модели тип „авиатор“.

Кръгло

За да удължите визуално формата на лицето си, е добре да заложите на квадратни, правоъгълни или многоъгълни стъкла. Добър избор са и вариантите с удебелена горна част. Избягвайте кръглите и овалните варианти.

Квадратно лице

Тук търсим обратния ефект – омекотяване на формите. За целта е добре да заложите на заоблените стъкла. Избягвайте обаче правоъгълните и квадратните стъкла.

Триъгълен силует

Ако челото ви е доста широко, а брадичката – остра (този тип лице е наричано още и сърцевидно), можете да внесете баланс чрез модели тип „котешко око“. Подходящ би бил и изборът на правоъгълни, квадратни и овални. Избягвайте такива с удебеляване на рамката в горната част, тъй като те допълнително подчертават асиметрията.

Дълго лице

За да скъсите визуално лицевия си силует и да създадете илюзия за по-широки скули, е добре да се насочите избора си към меки заоблени рамки. Избягвайте вариантите с тънки правоъгълни рамки.

Конкретни предложения

Ще ви дадем няколко примера за правилни комбинации на мъжките очила „Карера“, които можете да откриете в каталога на skyoptic.bg:

Кръгли очила Carrera

Те са добър избор за овални лица, както и за правоъгълни и за квадратни.

  • CARRERA 5046/S – Спортната визия ги прави перфектен аксесоар за свободно време. Отличават се с впечатляваща здравина.
  • CARRERA 167/S – Забележителен дизайн с ретро намигване и завидна елегантност. Моделът е акцент, който не остава незабелязан.

Правоъгълни очила Carrera

Чудесен избор за мъже с кръгли, овални и триъгълни лица.

  • CARRERA 1007/S – Широката форма осигурява перфектна защита от слънцето, а универсалният модел е отлично допълнение към различен стил визия;
  • CARRERA 267/S – Този дизайн не губи актуалността си от 50-те години на миналия век до днес. Говори за класа и стил.

Спортни очила Carrera

Осигуряват удобство и комфорт. Рамките прилягат перфектно и се вписват във всички приключения на открито, които бихте предприели.

  • CARRERA 4005/S – Пластмасовата полурамка създава усещане за лекота. Огледалните стъкла ви дават перфектна защита и отлична видимост;

Слънчеви очила Aviator Carrera

Слънчевите очила тип „Авиатор“ са чудесен избор за овално, правоъгълно или плоско лице. Класическият дизайн умело вписва блясъка на кино звездите в комфорта на всекидневните предизвикателства.

  • CARRERA 296/S – Нов прочит на познатия модел, подходящ за динамични личности, за които модата и атрактивният външен вид не са маловажни;
  • CARRERA 1045/S – Плътната пластмасова рамка е удобна и лесна за поддръжка. Червеният деликатен детайл в горния външен ъгъл придава характер и индивидуалност.

Квадратни слънчеви очила Carrera

Подходящи са за кръгли, овални и триъгълни лица.

  • CARRERA 8055/S – Черният класически модел е на практика универсално решение. Може да се съчетае с костюм и със спортно облекло.

Маска Carrera

Широките варианти са добър избор за овален, както и за издължен силует.

  • TOPCAR 1/N – Можете да разчитате на тях за перфектна защита и комофрт. Чудесен избор за активности в планината и на морския бряг;
  • HYPERFIT 10/S – Екстравагантна визия за индивидуалисти. Перфектно прилягат и са отлично решение дори за динамични спортове като бягане и колоездене.

Овални очила Carrera

Елегантен избор за господа с овално, триъгълно или квадратно лице.

CARRERA 2027T/S – Чудесен аксесоар към бизнес стила, както и за формални срещи и събития.

Назад към всички статии
Здравейте!
С какво можем да бъдем полезни?
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Онлайн магазин от Stenik