Dolce&Gabbana с пролетни предложения за 2021-ва

Dolce&Gabbana с пролетни предложения за 2021-ва

Характерните черти за марката

Dolce & Gabbana е име, будещо интереса на всеки привърженик на модата. Изящните модели дрехи и рамки за очила на марката се отличават с изключителна женственост и елегантност.

Характерни за Долче и Габана са флоралните мотиви, нежните кройки, подчертаващи естествената красота, игривите десени и премерената обраност, която допринася за цялостната визия на дрехите и аксесоарите, като слънчевите очила.

Dolce & Gabbana се смятат за откривателите на средиземноморския стил, който до голяма степен е вдъхновен от ренесансовите италиански жени.

Вниманието към детайлите е осезаемо, а разнообразните им предложения се нареждат сред първенците на модния пазар за облекла и аксесоари, като слънчевите им очила са сред най-открояващите се.

Dolce&Gabbana с пролетни предложения за 2021-ва - Изображение 1

DOLCE & GABBANA DG2268 - 1298AQ

Ухание на пролет и уникални предложения през 2021-ва

Свежите предложения от пролетната колекция на Dolce & Gabbana идват със сицилиански привкус и усещане за прекрасен старт на новата година. Моделите, предназначени за топлите месеци, ни зареждат с настроение и ни карат да се усмихнем на цветните и елегантни модни находки, с които бихме могли да се сдобием без колебание. А защо да не им се усмихнем от рамките на новите си слънчеви очила?

Dolce&Gabbana с пролетни предложения за 2021-ва - Изображение 2

DOLCE & GABBANA DG6146 - 501/8G

Дрехите за този сезон не се отдалечават от наложения Dolce & Gabbana стил, но се отличават с уникални десени и леко бохемско излъчване, което би запленило всекиго. Прекрасно съчетаните цветове, ефирните материи, женствените кройки, изпипаните бижута и красивите слънчеви очила биха придали загадъчност и красота на всяка визия.

Открояващите се флорални мотиви при аксесоарите са абсолютен хит и са водещи сред модните трендове. Масивните колиета, интересните обеци, ретро гривните и невероятните рамки за очила също ни карат да се влюбим именно в тази колекция на Dolce & Gabbana. 

Слънчеви очила и изкусителни рамки

Dolce&Gabbana с пролетни предложения за 2021-ва - Изображение 3

DOLCE & GABBANA DG6150 - 252581

Няма да се изненадате, ако Ви кажем, че и тази година винтидж стилът е на пиедестал в модния бранш, нали? Ретро визиите са все по-желани в последните години, а тази тенденция се забелязва както при по-младите купувачи, така и при по-възрастните такива. Това не е никак шокиращо, защото всички можем да забележим изисканата нотка и обрания сексапил, които струят от модата през 50-те или 60-те години, например. Именно поради тази причина, Dolce & Gabbana залагат на слънчевия ретро шик и тази пролет. 

Dolce&Gabbana с пролетни предложения за 2021-ва - Изображение 4

DOLCE & GABBANA DG2272 - 02/72

Слънчевите очила и диоптричните рамки са сигурен начин да накараме тоалета си да изглежда завършен и затова качеството и изработката на продукта са от изключителна важност за цялостното излъчване.

В SkyOptic можете лесно да откриете едни от най-търсените модели на марката.

Дамските и мъжките ни предложения се отличават с разнообразие на рамки на Dolce & Gabbana, които могат да бъдат във всякакви форми и за всякакви предназначения: кръгли, диоптрични, квадратни, тип “котешко око”, авиатор, тип “пеперуда”, с цяла рамка и други.

Назад към всички статии
Здравейте!
С какво можем да бъдем полезни?
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Онлайн магазин от Stenik