VALENTINO - Слънчеви очила

Пазаруване по
Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Някои от световноизвестните брандове за слънчеви очила и аксесоари не могат да бъдат объркани, открояват се сред всички предложения на пазара. За да изпъквате, заложете на отличителен избор, който предлагаме в Skyoptic.bg, на достъпни цени.

Valentino – символ на вечна елегантност и изящество

Със своята шестдесетгодишна история, марката представя традициите на Италия, съчетавайки в себе си стил и иновативност. Слънчевите очила създадени под името Valentino са символ на лукс и класа. Всички модели са висококачествени дизайнерски изработки, използващи най-новите технологии. 

Отличителна черта за бранда е формата на слънчевите очила – предимно котешко око, а съвременните модели са в неправилна авангардна такава. Дизайнът на слънчевите очила има за задача да бъде подходящ за всяка форма на лицето.

Най-търсени модели:

Има два модела, които се отличават с най-високо ниво на търсене и продажби, а именно:

  • VA2040 - 300511 – този модел е част от колекцията на Valentino за 2022 година и се характеризира с многоъгълна форма. Изработен е от метал с преливащи органични стъкла в сив цвят;
  • VA2043 - 300313 – защитният аксесоар е част от колекцията за 2021 година, но продължава да държи първите места по търсене. Характерен със своята заоблена форма и златист цвят, подхожда на всеки стил.
Здравейте!
С какво можем да бъдем полезни?
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Онлайн магазин от Stenik