Промоция 1=2. Заплащате редовната цена на по-скъпия модел. Валидна до 31.07.2024г. Не важи за Ray-Ban!

Слънчеви Очила Fendi

Пазаруване по
Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Отзиви на клиенти за слънчеви очила

Отзивите са събирани от наши клиенти както през уебсайта, така и офлайн, по имейл, социални мрежи и други подобни канали, и са 100% реални.

Съвременният дизайн и изящната изработка са отличителните черти на марката Fendi, не само в модните им творения. Слънчевите очила са черешката на тортата, когато искате да създадете елегантна визия. Лятото ще е по-стилно, ако си подарите този първокласен аксесоар, който е микс от традиция и лукс.

Повече за марката очила Фенди

Създадена през далечната 1925-та в Италия, модната марка създава традиции и покорява всички възможни върхове. Логично стига до идеята за завършека на всяка визия – слънчевите очила. Слънчевите и обикновени диоптрични очила стават реалност през 2013 г. и са хит сред световните знаменитости.

За кого са подходящи?

Стилните аксесоари Фенди са най-добрият избор на модерната градска жена. Продуктите с логото не са за случайни хора и моменти. Те са идеални за онези, които знаят какво е смела визия с различни нюанси на стъклата. Позволете си да сте неотразими на плажа, на работна среща, когато шофирате или избирате подарък за близък човек.

Модели за всеки стил

Всички стъкла на бранда са с най-високата UV защита. Избирайки слънчевите очила на марката, вие купувате първо качество материали и изработка на рамките. Най-популярните модели на бранда дават идеи за всеки вкус и стил. Бестселърите на Fendi са:

  • котешко око – изискан финал на вашата рокля;
  • класически кръгли – за бунтарите сред градските момичета;
  • Fendi Fabulous – с тях ще сте хит с коктейл на плажа;
  • Fendi Runway – за ултрамодерен градски шик.

Изберете своето бижу Fendi и си купете елегантност на супер цени от нашия онлайн магазин.

Здравейте!
С какво можем да бъдем полезни?
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Онлайн магазин от Stenik