За консултация за диоптрични очила позвънете на телефон 0877013201.

SWAROVSKI - Дамски слънчеви очила

Пазаруване по
Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

В нашия магазин SkyOptic ще откриете предложения на най-известните световни марки, които творят в областта на аксесоарите за лице. Всички предложения са на достъпни и конкурентни цени, а качеството им е високо.

Swarovski – красота, елегантност и изящност в едно

Историята помни създаването на Swarovski през 1895 година чрез създаването на “диаманти”, които са достъпни за всеки. Освен в производството на висококачествени бижута със скъпоценни камъни, дизайнерите на бранда успешно творят в областта на създаването на аксесоари и по-специално слънчеви очила, които запазват отличителните си качества и се превръщат в разпознаваеми артикули в световен мащаб.

Bestseller слънчеви очила Swarovski

Като най-продавани модели слънчеви очила на известната марка се окачествяват следните два:

  • 0157 - 01B – този дамски модел може да бъде определен като олицетворение на бранда – красив дизайн, деликатни минималистични елементи, елегантност, въплътена в черния цвят на рамката и сивите стъкла. Пластмасовата рамка с форма пеперуда, заедно с изящно очертаните линии, придават екстравагантност на слънчевите очила;
  • 0126-01e – ако търсите да съберете погледите на околните с дръзката си внимателно подбрана визия, определено този модел би бил отличен акцент със своята кръгла форма, съдържаща неповторими елементи. Плътните зелени стъкла представят индивидуалността на предложението от Swarovski.
Здравейте!
С какво можем да бъдем полезни?
Copyright © 2023, Sky Optic. All Rights Reserved. Онлайн магазин от Stenik