MAX & CO - Рамки за очила

Пазаруване по
Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Можете да откриете висококачествени маркови предложения за предпазни аксесоари на достъпни цени, като посетите нашия онлайн магазин Skyoptic.bg.

Рамки за очила Max & Co – елегантност и новаторство

За направата на рамките за очила Max & Co се използват антиалергични материали, които да бъдат подходящи за всеки. Пластиката се характеризира с висококачествена изработка и издръжливост във времето. Аксесоарите за очила на този бранд са разнообразни – има както тънки, така дебели, в неутрални и в ярки цветове. Независимо от плътността им, те са леки и комфортни за носене продължително време. Те са подходящи както за прогресивни, така и за различни видове еднофокусни стъкла. Като най-често срещан нюанс, който изгражда дизайна на аксесоара, е наситено червеният.

Топ рамки за очила Max & Co

Зад дългогодишният опит на италианската марка стоят множество успешни продукти, наложени на пазара. На челните позиции сред предложенията на бранда стоят два модела:

  • 372 - 0UC - 5415 – червеният цвят на артикула придава екстравагантност на модела, а класическата правоъгълна форма придава вечна елегантност. Защитата от ултравиолетовите лъчи е 100 %, а пластиката е устойчива и издръжлива.
  • 292 - PF3 - 5018 – това приложение на Max & Co е в квадратна форма, която пасва на всеки тип лице, а зеленият цвят, въплътен в рамката придава индивидуалност на модела.
Здравейте!
С какво можем да бъдем полезни?
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Онлайн магазин от Stenik