Едномесечни контактни лещи PureVision (1 леща)

В наличност
SKU
162222312442
Оценка::
100% of 100
19,00 лв. Редовна цена 23,00 лв.
You Save 4,00 лв.
Изберете опция:
От 19,00 лв. Редовна цена 23,00 лв.
Добави в любими
Виж наличност по оптики
Уведоми ме при наличност
Характеристики
Марка PureVision
Цвят на рамката Черен
UV Защита Не
Диаметър (DIA) 14
Период на подмяна Eдномесечни
Мога ли да спя с лещите?: Да
Базова кривина (BC) 8.6
Съдържание на вода 36%
Пропускливост на кислород 112 Dk/t
Описание

Едномесечни контактни лещи Pure Vision 

Ако носите очила, знаете колко неудобно е те да се замъгляват или да се изплъзват от лицето ви. Тук на помощ идват контактните лещи, които в днешно време се оказват една доста често срещана практика. На пазара има множество разновидности от марки, които предлагат продукти за едномесечно ползване, но една от най-добрите налични възможности е едномесечните контактни лещи Pure Vision. Те са проектирани така, че да осигуряват удобно и ясно зрение със своя асферичен и безцветен диоптричен дизайн. Същевременно предлагат оптимална пропускливост на кислород и овлажняване на роговицата. Изработката е специално създадена срещу сухота.

Какво трябва да знаете за производството на артикулите Pure Vision?

Създадени са от известната марка в бранша - Bausch&Lomb. Това е Канадска компания със световноизвестен статут, която произвежда всякакви продукти за очна хирургия и профилактика. 

Едномесечните контактни лещи Pure Vision са един от най-добрите им продукти. Те са изработени от усъвършенствани силикон-хидрогелни материали, които осигуряват изключителен комфорт, дори при целодневно носене. Проектирани са така, че да са меки, което ги прави удобни за използване и при пациенти с чувствителни очи. Асферичният им дизайн също така гарантира ясно и отчетливо зрение, независимо дали страдате от късогледство или далекогледство, за разлика от сферичния.

Характеристики на продукта на Pure Vision

Този водел е чудесно решение за тези от вас, които искат удобен, комфортен и ефективен начин да коригират зрението си. Ето най-важните им качества накратко:

  • пропускливост – една от най-важните характеристики на едномесечните контактни продукти на Pure Vision е тяхната висока пропускливост на кислород. Това позволява на вашата роговица да "диша" и да остане здрава, дори когато ги носите по-продължително време;
  • овлажняване – друго важно е, че са проектирани така, че да задържат влагата, като осигуряват овлажняване на очите ви и ги предпазват от изсушаване и дискомфорт;
  • разновидности – предлагат се както в мек, така и в твърд вариант, в зависимост от вашите предпочитания и нужди. Ако сте начинаещи в областта на носенето на контактните лещи или имате чувствителни очи, меката версия вероятно е по-добрият избор. Ако обаче имате предписана по-силна рецепта, твърдата версия може да ви свърши по-добра работа;
  • поставяне – друг голям плюс е, че продуктът е изключително лесен за употреба. След като получите предписанието от вашия оптометрист, изберете артикул с нужния диоптър и след като са при вас просто ги поставете в очите си по стандартния начин. Можете да ги носите в едномесечен срок, а след това да ги изхвърлите и да започнете с нов чифт.
Оценки и отзиви
Вие оценявате:
Едномесечни контактни лещи PureVision (1 леща)

Вашата оценка:
Купи на изплащане

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, след което при завършване на поръчката ще може да изберете желания от вас период като начин на плащане.

Здравейте!
С какво можем да бъдем полезни?
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Онлайн магазин от Stenik