Промоция 1=2. Заплащате редовната цена на по-скъпия модел. Валидна до 30.06.2024г. Не важи за Ray-Ban!

ROBERTO CAVALLI - Дамски слънчеви очила

Пазаруване по
Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Отзиви на клиенти за Дамски слънчеви очила

Отзивите са събирани от наши клиенти както през уебсайта, така и офлайн, по имейл, социални мрежи и други подобни канали, и са 100% реални.

Да откриете висококачествени артикули в областта на предпазните аксесоари, които са маркови и оригинални, е трудна задача. Ние, от Скай Оптик, предлагаме да разгледате предложенията ни за дамски слънчеви очила Роберто Кавали, които са част от най-новите колекции и са на достъпни цени.

Roberto Cavalli аксесоари за жени – бъдете стилни и елегантни

Roberto Cavalli е марка, създадена в Милано, Италия, която има дългогодишен опит в производството на първокласни продукти в областта на дамската и мъжката мода. Слънчевите очила на Roberto Cavalli са различни, уникални, истински творби, изразяващи находчивостта и индивидуалността на дизайнерите.

Топ модели дамски слънчеви очила Roberto Cavalli 

Дизайнерите на бранда неуморно творят, за да създават нови, различни и усъвършенствани предпазни аксесоари за жени, с които да зарадват нежния пол, но има два модела, които се открояват сред останалите, като най-предпочитани, са:

  • rc-1065-01c-s – този дамски модел е екстравагантен, чиято уникалност се дължи на дизайна им. Кръглата форма е проектирана отлично в колаборация с цветовете – черна рамка и сини преливащи стъкла, осигуряващи добър контраст на цветовете;
  • rc1050-01c-s – в основата на тези черни слънчеви очила, които имат елегантен и ефектен външен вид, стоят блестящите елементи, превръщащи се в център на вниманието, а именно камъните. Формата котешко око придава екстравагантност, а плътните сиви стъкла предоставят отлична видимост и защита от ултравиолетови лъчи.
Здравейте!
С какво можем да бъдем полезни?
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Онлайн магазин от Stenik