Промоция 1=2. Заплащате редовната цена на по-скъпия модел. Валидна до 31.07.2024г. Не важи за Ray-Ban!

DIOR - Дамски слънчеви очила

Пазаруване по
Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Отзиви на клиенти за Дамски слънчеви очила

Отзивите са събирани от наши клиенти както през уебсайта, така и офлайн, по имейл, социални мрежи и други подобни канали, и са 100% реални.

Dior е първата марка, която произвежда оригинални дамски слънчеви очила от специална гъвкава пластмаса, която се появи за първи път в Австралия. Брандът произвежда стилни дамски продукти от висококачествени и естествени материали. Те се отличават със своя елегантен и обмислен дизайн, в който се обръща внимание дори на най-малките детайли. Дамските слънчеви очила осигуряват несравнима защита срещу вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи. 

Dior блясък и изтънченост 

Моделната гама от висококачествени и красиви слънчеви очила за жени Dior е представена от разнообразни продукти, вдъхновени от Париж, които излъчват привлекателност. Всяка година те предоставят на дамите шикозна селекция от нови аксесоари, за да бъдат винаги в крак с новите тенденции на модата, подходящи за всеки вкус.

Дамските продукти имат красив и елегантен дизайн, който ви кара да се влюбите от пръв поглед в него. Всеки аксесоар, според традициите, има лого на марката, което може да бъде леко изменено в зависимост от иновациите. Златните детайли изглеждат много ярки и привлекателни, което прави продукта по-зрелищен и елегантен.

Как да изберете правилните за вас слънчеви очила Dior?

Специалисти от Skyoptic.bg съветват да изберете според следните характеристики:

  • цветове – вземете такъв цвят, който лесно да можете да съчетаете с всеки тоалет и различни поводи, без да се притеснявате от гамата на вашите дрехи;
  • форма – вида рамка зависи най-вече от формата на вашето лице. Ако то е кръгло или издължено, можете да се доверите на модели тип пеперуда или котешко око. За квадратните лица са подходящи по-големи рамки, които покриват по-голяма част от него;
  • цени – винаги се обръща внимание на нея. Цената на тези продукти е напълно оправдана, тъй като марката предлага висококачествени аксесоари, които ви осигуряват защита и ще ви бъдат верни дълги години.
Здравейте!
С какво можем да бъдем полезни?
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Онлайн магазин от Stenik