Промоция 1=2. Заплащате редовната цена на по-скъпия модел. Валидна до 31.07.2024г. Не важи за Ray-Ban!

GIANFRANCO FERRE - Рамки за очила

Пазаруване по
Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Ние, онлайн магазин за аксесоари Скай Оптик, ви предлагаме да закупите дизайнерски и качествени рамки за очила на известни марки за жени и мъже, които са на достъпни и атрактивни цени. Към тях можете да изберете подходящи стъкла с или без диоптри, в зависимост от необходимостта и предпочитанията и да осигурите акцент на ежедневната си визия по безупречен начин.

Рамки за очила Gianfranco Ferre – леки, здрави и красиви

Рамките за очила на Gianfranco Ferre се отличават сред конкурентните продукти в тази област със своята здравина, устойчивост и едновременно с това лекота и комфорт, който създават. Независимо че те са изработени от метал, предложенията на Gianfranco Ferre са удобни и могат да се носят ежедневно без да създават дискомфорт. Материалите, професионализмът и дизайнерските идеи се сливат отлично в невероятни и запомнящи се дизайни.

Препоръчани рамки за очила Gianfranco Ferre

Gianfranco Ferre е бранд, който твори успешно на световния пазар, предлагайки безупречни, различни и красиви произведения в областта на аксесоари за очила. Като най-предпочитани варианти сред потребителите на нашия онлайн магазин се определят:

  • 0214-003 – този дамски модел има изящен дизайн, благодарение на златистият си цвят и формата тип пеперуда. Отива на жени с овални и продълговати лица. Ще откриете логото на бранда като част от дизайнерската изработка;
  • 0133-002 – правоъгълната форма в комбинация с неутралния черен цвят и златистото участие, въплътено в дръжките, създават перфектен модел за ежедневна употреба както в стандартна, така и във формална среда;
  • 0214-004 – тук акцентът пада не върху самите златисти рамки, а върху техния завършек – дръжките, които контрастират с яркочервен цвят.
Здравейте!
С какво можем да бъдем полезни?
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Онлайн магазин от Stenik